Köksrenovering Liljevägen

Köksrenovering med öppen planlösning, nya ytskikt såsom parkettgolv, målning av väggar och tak. Nytt innertak med spotlights. Bärande vägg har rivits och ersätts av en balk.

Fönsterbyte på funkisvilla

Här har vi bytt till nya fönster beställda från snickeri för att behålla originalstilen

Altan och uterum från Willab Garden

Här har vi gjort fasadbyte med ny panel på gaveln där vi sedan byggde altan och uterum. Även en helglasad altandörr monterades in.

Whisky/vinkällare

Måttanpassade och platsbyggda hyllor i massiv ek med infälld belysning. Omgjort sällskapsrum med ek plankgolv och biospis.

Takbyte Blåsut

Ett komplett nytt yttertak med papp, läkt och betongpannor. Skorstenen på baksidan har även renoverats och fått nytt liv med ny puts.

Ombyggnation av garagetak

Här har vi byggt om konstruktionen på ett garagetak från ett flackt tak, som hade problem med läckage, till valmad takkonstruktion med bandfalsad plåt för att få en effektivare avrinning från vatten och snö.

Uterum Bäsingebo

Uterum och altan vi byggt med uterum från Willab Garden.

Renovering av bostadsrätt i Vänersborg

Här har vi totalrenoverat denna lägenhet med nya ytskikt. Nytt kök. Monterat in nya skjutgarderober och ny badrumsinredning. Ändrat planlösning genom öppning i vägg mellan kök och vardagsrum.

Renovering Edsgatan

Under denna renovering har vi renoverat köket. Rivit en gammal entré in till köket för att få större och luftigare kök. Sedan öppnat upp i tegelfasaden där vi monterat in nya fina dörr och fönsterpartier i gammal stil. Även ett altandäck har byggts till.

Tillbyggnad veranda Siviken